HORGÁSZVIZSGA IDŐPONTOK 

 

A horgászvizsga helyszíne:

3580 Miskolc, Mikszáth Kálmán utca 2.

A horgászvizsga díjmentes.

FONTOS TUDNIVALÓK!
A horgászvizsgára jelentkezés feltétele:
-A horgászkártya regisztráció, amit önállóan a www.horgaszjegy.hu oldalon, vagy valamelyik regisztrációs ponton tud intézni.
Az állami horgászvizsga ingyenes!
A horgászvizsgára jelentkező a személyes profiljába a www.horgaszjegy.hu oldalon belépve tud regisztrálni a tagságok és engedélyek menü ponton belül a vizsgák almenüpont alatt. A vizsgázó a saját profiljában megtalálja az ingyenes tananyagot, valamint az online gyakorló tesztet.
A horgász vizsgára adategyeztetés miatt hozni kell egy személyazonosító okmányt. A vizsgázónak tudnia kell a www. horgaszjegy.hu oldalra történő belépéshez a felhasználó nevét és a jelszavát, ezek nélkül nem tudja elkezdeni az online vizsgát.
A horgászvizsga online történik, a megjelölt vizsga helyszínen személyes megjelenéssel.
Akik rendelkeznek okostelefonnal és van mobilinternet elérhetőségük előzetesen állítsák be készüléküket a vizsga zökkenő mentes menete érdekében.
A vizsgázónak okostelefonon vagy tableten kell a feltett vizsgakérdéseket online tudáspróba keretében megválaszolni. 45 kérdésből minimum 30 kérdésre kell helyes választ adni, hogy sikeres legyen a horgász vizsga.
A kitöltést követően a rendszer jelzi az elért pontszámot, és értékeli automatikusan a vizsgát. Sikeres vizsga esetén a vizsgázó profiljába azonnal bekerül a vizsgabizonyítvány száma.
Sikeres vizsga esetén azonnal lehetőség nyílik az Állami horgászokmányok kiváltására.
Sikertelen vizsga esetén, csak másik időpontban van lehetőség újra vizsgázni. Ilyen esetben is a fent leírtakkal azonos az eljárás rend.

 

A vizsga és jelentkezés feltételei:

  • 10. életév betöltése,

  • Horgászkártya regisztráció,

  • érvényes személy azonosító,

  • lakcímkártya!

Close Menu