Online jelentkezés

A vizsga helyszíne a megyei szövetség irodája.

Cím: 3530 Miskolc Mikszáth K. u. 2..

A horgászvizsga díjmentes!

A vizsga és jelentkezés feltételei:

  • 10. életév betöltése,

  • Horgászkártya regisztráció,

  • érvényes személy azonosító,

  • lakcímkártya,

  • adókártya!

Jelentkezni mindenkinek a saját profiljából lehet. További információk: https://nyito.mohosz.hu/index.php/gyik A horgászvizsgára jelentkezés feltétele horgászkártya regisztráció, amit a www.mohosz.hu oldalon vagy horgászegyesületben/ regisztrációs ponton önállóan kell intézni. Az állami horgászvizsga ingyenes. A horgászvizsgára már 10 éves kortól lehet jelentkezni, de minden horgásznak vizsgáznia kell legkésőbb abban az évben, amelyikben a 15. életévét betölti (a gyermekhorgászoknak eddig nem kötelező). Kérjük, hogy vegyék figyelembe, hogy a horgászvizsgára jelentkezés és a vizsga menete megváltozott! A horgászvizsga előtti nap legkésőbb 23:59 percig tud bejelentkezni a vizsgázó a HORINFO rendszeren keresztül horgászvizsgára. Menete, hogy a horgászkártya regisztráció során megadott vagy kapott felhasználónévvel és jelszóval tud belépni a saját profiljába a vizsgára jelentkező. A horgászvizsgára hozzák magukkal a személyi igazolványt, valamint a vizsgázó tudja a felhasználó nevét és a jelszavát, mert csak így tud belépni a HORINFO rendszerbe a mohosz.hu, vagy a horgaszjegy.hu oldalra és így tudja megkezdeni a horgászvizsgát. Szigorító szabályok: az horgászvizsga előtt testhőmérséklet ellenőrzés és kézfertőtlenítés kötelező.

Horgászvizsga előtt nyilatkozni kell írásban Covid-19 vírusra vonatkozóan. A horgászvizsga alatt a maszk használata kötelező. Az elektronikus támogatottságú horgászvizsgán egyidőben csak 7 fő vizsgázó, valamint a 3 fős vizsgabizottság vehet részt, ezért indokolt több egymást követő órára meghirdetni a vizsgát. A fenti szigorító szabályok a Covid-19 vírus miatt elrendelt veszélyhelyzet fennállásáig maradnak életben! A horgászvizsgára való felkészülésben segítség lehet a mohosz.hu oldalon saját profilban található tananyag és gyakorlás.
Saját profil elérésben az alábbi segítség ad tájékoztatást: Jelentkezés horgászvizsgára a HORINFO rendszerben Ha ma Magyarországon egy magyar állampolgár horgászni szeretne és elmúlt 14 éves, úgy horgászvizsgát kell tennie. A horgászvizsgára jelentkezés és a vizsga menete megváltozott.
Az alábbiakban a jelentkezéshez és felkészüléshez szeretnék egy kis segítséget adni:
0.lépés: a vizsga feltétele, hogy a vizsgázni kívánó személy horgászkártya regisztrációval rendelkezzen, és a személyes profiljába be tudjon lépni.
1.A HORINFO rendszerbe a www.mohosz.hu , www.horgaszjegy.hu oldalon tudnak belépni. A bejelentkezés gombra kattintva megjelenik a belépési felület, ahol a korábban megadott e-mail címmel, vagy felhasználói azonosító megadásával és a jelszó beírásával lehet továbblépni. Belépés után máris a személyes profilunkba kerülünk. A bal oldali menüsorban a „tagságok és engedélyek” menüpontra kattintás után kapunk információkat a horgászkártyánkról, tagságainkról vizsgáról és versenyzői engedélyről. A kattintás után a kártyaadatainkat fogjuk látni, de felette megjelenik egy vízszintes menüsor, ahol a” vizsgák”-ra kattintva továbbléphetünk. Ezen a felületen lehet gyakorolni, a tananyagot letölteni valamint horgászvizsgára jelentkezni.
A vizsga 45 kérdésből áll és 60 perc áll rendelkezésre a teljesítésre.
Az időpontfoglalásra kattintva új oldalra navigál, ahol a vizsgák között tudunk keresni bizottság, helyszín, vagy időpont között.

A vizsga ideje alatt,szájmaszk viselése kötelező!

Close Menu